Tavuk-Kanat-2

KANAT

Kanat kısmının göğüsten ayrılması ile elde edilen kemikli ve derili olan üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

UÇSUZ KANAT

Bütün kanadın uç kısımlarının alınması ile elde edilir. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

IZGARA KANAT

Uçsuz kanadın kanat bageti kısmı alındıktan sonra kalan kısmıdır. 37 – 47 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

KANAT PİRZOLA

Izgara kanadın etinin kemiğinden sıyrılarak pirzola haline getirilmesidir. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

KANAT BAGET

Uçsuz kanadın ızgara kanat kısmı alındıktan sonra kalan kısmıdır. 50-70 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.