BÜTÜN PİLİÇ
Bütün pilicin sakatatları alınmış karkas halidir. Küçük Piliç(1000 – 1200 G), 1300 G,1400 – 1600 G,1700 – 1900 G,Piliç İri (1900+ G),Raf Ömrü: Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
PİLİÇ ÇEVİRME
Bütün pilicin kanatları kesilmesiyle oluşan üründür. 1000 – 1180 G. Raf Ömrü: Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
KANATSIZ BÜTÜN PİLİÇ
Bütün pilicin kanatları kesilmesiyle oluşan üründür. 1400 – 1650 G, 1650 – 1900 G, 1900+ G. Raf Ömrü: Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
PİLİÇ TOPKAPI – TULUM
Bütün pilicin kanatları, göğüs ve but kemikleri alındıktan sonra kalan kemiksiz derili bütün piliç etidir.1700-2000 G’ lık piliçten yapılır, 1100-1300 G. Raf Ömrü: Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
PİLİÇ TOPKAPI – YARIM KANAT
Bütün pilicin ızgara kanadı alındıktan sonra sırt boylamından ikiye bölünüp kemiksiz yapılmış derili ve kanatlı üründür.1700-2000 G’ lık piliçten yapılır, 1100-1300 G. Raf Ömrü: Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl