Tavuk-But-2

BUT

Bütün pilicin göğüs ve kanatları alındıktan sonra geriye kalan kısmının tam ortadan bölünmesiyle elde edilen kısımdır. 290-330 G, 330-380 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

ÇATAL BUT

Bütün pilicin göğüs ve kanatları alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

SIRTSIZ BUT

Butun sırt kısmının eklem yerinden kesilerek alınmasından sonra geriye kalan kısımdır. 220-260 G, 260-290 G, 290-340 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

SARMA (SIRTSIZ ÜST BUT)

Sırtsız butun bageti alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. 150-180 G, 190-230 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

DERİSİZ KEMİKLİ SARMA

Sırtsız butun bageti ve derisi alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

BAGET

Sırtsız butun orta kısmındaki eklemden ikiye ayrılarak elde edilen alt bölümüdür. 100-130 G, 130-160 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

PİRZOLA

Sarmanın kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak elde edilen kemikli üründür. 140-170 G, 180-220 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

DERİSİZ PİRZOLA

Sarmanın kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak elde edilen kemikli derisi alınmış üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

DERİLİ KEMİKSİZ BUT

Sırtsız butun kemiği alınması ile elde edilen üründür. 175-200 G, 200-230 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

DERİSİZ KEMİKSİZ BUT

Sırtsız butun deri ve kemiği alınması ile elde edilen üründür. 170-200 G, 200-230 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

DERİLİ KEMİKSİZ SARMA

Sırtsız butun bageti alındıktan sonra kemiğininde alınmasıyle elde edilen üründür. 130-160 G, 160-190 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

DERİSİZ KEMİKSİZ SARMA

Sırtsız butun bageti alındıktan sonra deri ve kemiğininde alınmasıyle elde edilen üründür. 100-130 G, 130-160 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

BUT KUŞBAŞI

Piliç kemiksiz but etinin ortalama 3 cm boyutlarında doğranması ile elde edilen üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

BUT SOTE

Piliç kemiksiz but etinin ortalama 1,5 cm boyutlarında doğranması ile elde edilen üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

BUT JÜLYEN

Piliç kemiksiz but etinin ortalama 6 cm boyutlarında şerit doğranması ile elde edilen üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.

BUT ŞİŞ

But kuşbaşının 50-60 G doğranması ve şişe dizilmesiyle elde edilen üründür. 35-45 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.