BUT
Bütün pilicin göğüs ve kanatları alındıktan sonra geriye kalan kısmının tam ortadan bölünmesiyle elde edilen kısımdır. 290-330 G, 330-380 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
ÇATAL BUT
Bütün pilicin göğüs ve kanatları alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
SIRTSIZ BUT
Butun sırt kısmının eklem yerinden kesilerek alınmasından sonra geriye kalan kısımdır. 220-260 G, 260-290 G, 290-340 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
SARMA (SIRTSIZ ÜST BUT)
Sırtsız butun bageti alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. 150-180 G, 190-230 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
DERİSİZ KEMİKLİ SARMA
Sırtsız butun bageti ve derisi alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
BAGET
Sırtsız butun orta kısmındaki eklemden ikiye ayrılarak elde edilen alt bölümüdür. 100-130 G, 130-160 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
PİRZOLA
Sarmanın kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak elde edilen kemikli üründür. 140-170 G, 180-220 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
DERİSİZ PİRZOLA
Sarmanın kemik ucuna kadar kemiğinden sıyrılarak elde edilen kemikli derisi alınmış üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
DERİLİ KEMİKSİZ BUT
Sırtsız butun kemiği alınması ile elde edilen üründür. 175-200 G, 200-230 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
DERİSİZ KEMİKSİZ BUT
Sırtsız butun deri ve kemiği alınması ile elde edilen üründür. 170-200 G, 200-230 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
DERİLİ KEMİKSİZ SARMA
Sırtsız butun bageti alındıktan sonra kemiğininde alınmasıyle elde edilen üründür. 130-160 G, 160-190 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
DERİSİZ KEMİKSİZ SARMA
Sırtsız butun bageti alındıktan sonra deri ve kemiğininde alınmasıyle elde edilen üründür. 100-130 G, 130-160 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
BUT KUŞBAŞI
Piliç kemiksiz but etinin ortalama 3 cm boyutlarında doğranması ile elde edilen üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
BUT SOTE
Piliç kemiksiz but etinin ortalama 1,5 cm boyutlarında doğranması ile elde edilen üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
BUT JÜLYEN
Piliç kemiksiz but etinin ortalama 6 cm boyutlarında şerit doğranması ile elde edilen üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.
BUT ŞİŞ
But kuşbaşının 50-60 G doğranması ve şişe dizilmesiyle elde edilen üründür. 35-45 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl.