GÜRSOY DANA BUT YAPRAK DÖNER
%90 Dana But Yaprak Eti %10 Kuzu Kuyruk Yağı
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
GÜRSOY DANA BUT LÜKS KARIŞIK DÖNER
%75 Dana But Yaprak Eti %20 Kıyma – %5 Kuyruk Yağı
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
GÜRSOY DANA BUT KARIŞIK DÖNER
%60 Dana But Yaprak Eti % 40 Kıyma – %5 Kuyruk yağı
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
GÜRSOY DANA STANDART KARIŞIK DÖNER
%50 Dana But Yaprak Eti % 50 Kıyma – %5 Kuyruk yağı
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
GÜRSOY DANA İSKENDER DÖNER
%25 Dana Yaprak Eti %75 Kıyma -%10 Kuyruk yağı
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
GÜRSOY DANA KIYMA DÖNER
%10 Dana Yaprak Eti %90 Kıyma -%10 Kuyruk yağı
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
PİLET DANA KOL YAPRAK DÖNER
%88 Dana Kol Yaprak Eti %12 Kuzu Kuyruk Yağ
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
PİLET DANA KOL KARIŞIK DÖNER
% 60 Dana Kol Yaprak Eti %40 Kıyma – %5 Kuyruk yağı
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
PİLET DANA KOL KIYMA DÖNER
%10 Dana Yaprak Eti %90 Kıyma -%10 Kuyruk yağ
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay