KANATLI GÖĞÜS
Bütün göğüsün kanatlı halidir. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
SIRTSIZ GÖĞÜS
Bütün göğüsün sırtının alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. 520 – 905 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
DÖNERLİK BONFİLE
Piliç göğüsün kısmının piliçten ayrılması ile elde edilen kemiksiz ve derili olan üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
DERİLİ BONFİLE
Sırtsız göğüsün kemiği alındıktan sonra geriye kalan kısmıdır. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
GÖĞÜS
Bütün pilicin kanat ve but kısmının kesilerek alındıktan sonra geriye kalan bölümüdür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
GÖĞÜS TOPKAPI-YARIM KANAT
Piliç derili kemiksiz göğüs etinin üzerinde kanat baget kısmının sıyrılarak ayrılmaksızın birlikte hazırlanan üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
DERİSİZ BONFİLE
Muz göğüsün derisi ve kemiği alındıktan sonraki kısmıdır. 420 – 725 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
BİFTEK LOLİTASIZ
Derisiz bonfilenin iç kısmında bulunan parmak bonfileleri alındıktan sonra kalan kısmıdır. 400 – 680 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
BİFTEK İNCE GÖĞÜS
Bifteğin 100-125 G ince dilimler halinde kesilmesiyle elde edilir. 100 – 140 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
GÖĞÜS KUŞBAŞI
Derisiz bonfilenin ortalama 3 cm boyutlarında doğranması ile elde edilen üründür. Gramaj İsteğe Bağlı. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
GÖĞÜS JÜLYEN
Derisiz bonfilenin ortalama 6 cm boyutlarında şerit şeklinde doğranması ile elde edilen üründür. Gramaj İsteğe Bağlı. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
GÖĞÜS SOTE
Göğüs kuşbaşının daha küçük doğranması ile elde edilen üründür. Gramaj İsteğe Bağlı. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
GÖĞÜS ŞİŞ
Göğüs kuşbaşının 50-60 G doğranarak şişlere sizilmesiyle elde edilen üründür. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl
PARMAK BONFİLE (LOLİTA)
Derisiz bonfilenin iç kısmında bulunan parmak şeklindeki yumuşak, sinirsiz ve yağsız küçük kısmıdır.45 – 70 G. Raf Ömrü Taze: 6 Gün, Şoklu: 1 Yıl