GÜRSOY PİLİÇ GÖĞÜS DÖNER
%100 Piliç Göğüs Eti
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
GÜRSOY %25 BUT+%75 GÖĞÜS DÖNER
%75 Göğüs Eti -%25 But Eti
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
PİLET PİLİÇ DÖNER
%100 Piliç Göğüs Eti
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay
GÜRSOY BUT DÖNER
%100 Piliç But Eti
PİŞİRME YÖNTEMİ 30dk. önce derin dondurucudan alınan ürün, kısık ateşte 15dk. ön ısıtma işleminin ardından istenen ısıda pişirilmesi tavsiye edilir.
RAF ÖMRÜ Üretim tarihinden itibaren -18 C’de 6 ay